Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Priv Czy Global?

Pau

Priv Czy Global?  

67 użytkowników zagłosowało

1. 1. Priv Czy Global?

• Priv.
      16
    • Global
      51

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Siemka mam pytanie wolicie grać na Prywatnych Serverach czy na globalnych chodzi mi o wszystkie gry Takie Jak WoW Decaron Maple Story Metin itp.

Odpowiedzcie w Ankiecie i uzasadnijcie dla czego

Ja Osobiście Wole Globale Bo na Privach zawsze gra mniej osób gorsza atmosfera i za łatwa gra jest.

Opublikowano

Na WoW'ie wole global ,cuz nie ma dzieci, średnia wieku to 21 lat, poważni ludzie i wręcz zerowa ilość noobów, grając na globalu, wiesz, że twoje konto jest coś warte, częste patche i atrakcje, KLIMAT!

Legenda
Opublikowano

Dokładnie Mikey pozatym dzieci na globalu w Wowie to nigdy bo jest płatny wiem bo sam kiedyś gralem ale przestalem . Bo czuelm się uzależniony.

Opublikowano

mikey poważny człowieku, "cuz" do takiego raczej nie pasuje ;)

CÓŻ...ja osobiście wolę global serwy, ale po jakimś czasie i tak kończę na prv.

Jak dobrze wiecie w większości gier nigdy nie poznacie wszystkich sekretów, nie zdobędziecie tego co najlepsze itd.

A w Prv po kilku dniach już to macie :)

Warto czasami pobawić się na prv aby poznać dokładniej grę, przetestować profesje itd.

. . .

Opublikowano

mikey poważny człowieku, "cuz" do takiego raczej nie pasuje ;)

CÓŻ...

fejspalm....sam mu mikey dojedź :D

globale, o ile nie ma potrzeby płacenia za grę żeby coś osiągnąć.

Opublikowano

W WoW'ie nie będziesz miał neo-kidów na globalu, ponieważ jest płatny żaden neo nie da kasy na grę. Global jest dużo lepszy.

Opublikowano

Jezeli chodzi o metin2

to wole grac na globalu , pomeczyc sie troche

a na priv to tylko 4 fun , poniewaz po co mam sie trudzic jak i tak serwer postoi 1 miesiac i pozniej dupa

cala meczarnia nad eq poszla sie jeb...

Zdecydowanie global

Opublikowano

Metin2 - Privy

Maple - Privy

WoW - Global

RoM - Global i to na Tyle.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Zawsze graj na globalach !

Masz wtedy :

+ klimat

+ znajomych

+ chęć do gry

+ ksujących nabków ^^

A jeśli chcesz poznać grę, po kozaczyć to privy, ale to tylko na rozpoznanie się .

Opublikowano

Shaiya - global.

Bo wiem, że jak właduje w tą gre miesiąc czasu to nikt mi jej nie "wyłączy" z powodu braku kasy. Można sprzedać kumplowi za ramke fajek jak dopadnie kryzys.

mikey - finish him ! we wanna FATALITY !

f.png

Opublikowano

Ja zazwyczaj patrze kategoriami "gie moge drozej sprzedac" a na globalach zazwyczaj postacie itp sa drozsze.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

proste ze global, nigdzie nie ma takiego klimatu niz na globalu, no moze sa takie porzadne privy gdzie jest klimat i git majonez, ale to mozna policzyc na palcach jednej reki

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Zdecydowanie Global

BO jak privy sie rozkrecaa i i zajebiscie duzo zarabiaja zaraz sie przyczepia firma i nakaz sądowy :P wiec GLOBAL RULES!

30364378.png

Opublikowano

Global ponieważ polityka, market i rozwój gry jest prawidłowy wraz jej przeznaczeniem i fabułą, w dodatku jak wiadomo globalny serwer to pewniak który nie padnie a privek może w każdej chwili ;)

2006-2010

Opublikowano

Nie ważne jaka gra. Zawsze priv, ponieważ jest mniej ludzi ;) a nie zawsze musi być na privach łatwiej. Zawsze wybieram pewne privy, musze mieć pewność ,że nie padnie za 3 dni

Proszę nieprzeszkadzać zmarłemu.

Opublikowano

wedlyg mnie powinienes skonczyc grac, ja skonczylem bo bylem taki maniakiem ze moglem siedziec 3dni nonstop grajac w metina, jednoczesnie moje oceny sie znizyly, mniej kolegow poniewaz caly czas przed kompem bylem, a teraz gdy juz nie gram nagle moje oceny wzrosly na 4,5 wiec takie jest moje znadnie ;]

13032777318975834031.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...